fredag 12 september 2008

Tillväxt ultra ljud!

Haha läste era kommentarer om förra inlägget.. Håller med min bror Jonas börja betta på när han kommer ut, så kanske det händer något!? Tack för alla fina kommentarer förresten..:)

Jo till dagens och gårdagens händelser..... Hade tid hos barnmorskan igår torsdag, ska nämna att det tar sin lilla tid att gå dit nuförtiden jag går myrsteg så stackars Jesper blir helt knäckt på mig... Och det var dags för det vanliga, blodtryck, mäta magen och lyssna hjärta. Mäta magen var INTE roligt just denna dag!!!! Kurvan pekade på över kurvan, som man inte fick gå över enligt Bibbi min Bm, jag blev skräckslagen... Ni som varit gravida vet att detta är ett FÖR stort mått; 41cm SF måttet. YEESUS!!!! Så jag tvingade den studerande barnmorskan, då Bibbi var på konferans, att nu måste det ju hända något. Jag tänker INTE föda ut en 5 kilos klump mellan mina ben!!?? Hon blev lite osäker óch hämtar den gamla rutinerade barnmorskan Kerstin, en stabil dam i sina bästa år, som tar fram en trä grej för att lyssna på hjärtat, såklart, hon är van... Hon bedömmer att vi ringer sös för en tid, TACK, så det fick vi efter mycket om och men. Tid på fredag kl 13.

Japp, var på specialist mottagningen på sös kl 13. Lite nervig men ändå vid gott mod kanske kanske skulle vi vara föräldrar inom ett dygn....
Kom in och de mätte och härjade så gelen rann lite här och där... Iskall på magen efter en halvtimmes mätande, och såg i stort sett bara hans ryggrad det är en stor klump i magen nu..
Huvudet är väldigt fixerat och långt ner. Jaja hur stor var då "lilla" Leon undrar ni?!
Jo han var "normal" stor för datumet enligt studierna.... Inte enligt mina kan jag ju lungt säga, han var 4,2kg +-400gram. DET är ju stort!!!!!! Men som hon sa så ligger det normala i kategorin från 3,6-4,5 kg. Jaha du, så vi fick lungt promenera myrsteg hem igen, utan bebbe. Suck!!!


Enligt snacket så är det fullmåne på måndag....... Bara så ni vet

Kram på er gott folk

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj. Där ser man... Men det lät ju inte så konstigt. Jag betar på söndag. :) /Mathias bror

Anonym sa...

Känner med dig vännen!!
Gick över 14 dagar med Isak och 9 dagar med Emma.
Varje dag är en evighet, varje liten sammandragning önskar man är en värk...
Håll ut Jessica, det blir bebis tillslut.
Nåt jag inte provat, men flera av mina kompisar, är ricinolja. Ska vara nästan garanterat resultat...

Lycka till
Kram Anna