söndag 3 februari 2008

Con Dao Gasterna

Har finns alla mojliga konstellationer och ALLA har hamnat har for att det var fullt pa Phu Qouc. Och ALLA ar otroligt missnojda med det lilla utbud on har att erbjuda.



Nar vi forst kom till det har hotellet larde vi "kanna" ett svenskt par, de var oxa bosatta i Sthlm men hon kom ursprungligen fran Mora och han fran Skane. Vi utbytte lite bocker och de gav oss lite insider tips da de vart langre pa on. De var trevliga men lite speciella, de lamnade oss i onsdags for att resa vidare till Kambodja.



En familj med dold nationalitet fortfarande ( men i skrivande stund fick vi reda pa att de var fran Slovenien) mamma, pappa och en 4-arig liten tjej vi ser sallan till dem forutom nar de ar och roker pa sin balkong. de var tydligen ratt frekventa pa ons flygplats da de ville aka harifran.



Enstoringen, han la vi marke till pa en gang da han inte bytt troja pa 6 dagar (reklam troja for hotellet). Forovrigt gar han runt och pratar for sig sjalv, ingen nationalitet faststalld. Vi ser han till frukost, da vi forsoker prata tyst da vi tror att han ev kan vara svensk. Vi tror han har en liten fling med tjejen i receptionen. Dom senaste dagarna har vi sett honom ga runt med ett halvmeter langt fiskespo, vad han fiskar med det har vi ingen aning om da det e 100 meter langgrundt !.



Dagen da svensk paret lamnade oss, onsdags, anlande det nagra nya "stjarnor".



Varav ett tyskt par, han hade alla attribut forutom den tyska porr mustaschen och hon sag ut som en snall teskedsgumma med haret nedanfor rumpan. Dom ser vi bara till frukost.



Sen har vi det "praktiga" paret han engelsman hon vietnamesiska, de har kopt lgh i staden man inte vagar ga over gatan i (tank er mitten filen pa e4 fast varre) Ho Chi Minh. De var paret som under nyarsfirandet tog over hela kareoken.



Och nu till det sista och dom mest hurtiga och aventyrslystnaste paret namligen amerikanarna. dagen efter kareoke festen, da vi som vanligt lag vid polen, kommer de gaendes vid 14 tiden och berattar glatt att de minsann varit ute och gatt i 3'5 timme for att utforska denna o?! Vilka hurtbullar. Vi har pratat ratt mkt med Aron och koreanskan vi kan varken skriva eller uttala hennes namn dom har varit gifta i 14 ar och e bosatta i Chicago. Inga barn, hans mammas forfader kommer fran svedala och bada ar poliser, typiskt amerikanskt par.



Och vad gor da vi som kan kritisera alla andra, -jo for vi ligger vid polen med alla dess bekvamligheter: solstolar, nara till poolen, strand, toalett, dryck, mat (nejtack). Och vi undrar fortfarande vad alla andra hittar pa under dagarna.

Inga kommentarer: