måndag 28 januari 2008

Na Trang 2

Efter forra inlagget gick vi till forsta basta Vietnamn airlines kontor for att ta oss ifran regnet, nasta bakslag ALLA biljetter de 6 narmaste dagarna e slut men sen fanns det biljetter klart vi boka dem sa inte det oxa geld ur handen.

Atervande till hotellet tog ett dopp i polen som plaster pa saren (det sporegnar skall tillaggas), dar det slog oss jessica o jesper pa ett hotellrum i 6 dagar med regnet forsande ner utanfor ? En sista utvag kolla buss eller tag fort som fy faaan !!! snett over gatan fran varat hotell hittade vi ett hal i vaggen, en liten vietnamesisk tjej vinkade dit oss . (visade sig senare att hon var varan raddande angel) Man kunde boka tag, flyg och buss hos henne.

Vi hade planer att ta oss till den beromda och omtalade on Phu quoc och tjejen borjade ringa frenetsikt under den forsta halvtimmen. Det visar sig att varken flyg eller hotellrum gar att uppbringa dessa dagar vi ville aka o hade vi akt dit hade vi inte kommit tbx till Ho Chi Minh nar vi skulle flyga till Sverige, Nehej tack o godnatt da tankte vi... helt plotsigt fragar den lilla vietnamesiska tjejen om vi inte skulle aka till Con Dao hennes chef hade varigt dar och tyckte mkt om det, hon skulle komma till kontoret alldeles strax.

Hon kom kort darefter jatte trevlig tjej det med och efter 1,5 timme satt vi med tagbiljetter till Ho Chi Minh, och flygbiljetter till Con Dao en svit pa ett fint hotell med transfer fran flygplatsen och returbiljetter till Ho Chi Minh dar vi flyger hem ifran. ohh vad hande tack till de underbara tjejerna som fixade at oss. Sprang raskt over vagen for att avboka vara redan inkopta biljett, det funka som tur var, forlorade 30 dollar men det var det vart. Sen var det hog tid for lunch, de rekomenderade ett stalle som var fett nice, det var 2 ozzy boys som hade oppnat en as nice krog. Allt var rent, frascht och vi fick ata med riktiga bestick.

Sen satte vi oss pa taget som skulle ta oss till Ho Chi Minh, 10 timmar tog denna resa oss, startade 18 framme 04. Men vi hade en egen kupe' som hade 4 sangar, 1 platt skarm, riktigt frascht faktiskt.

Inga kommentarer: